Post by rgonoladzocomp on Feb 16, 2022 15:45:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu palielināt kristālus ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
tā ir laba spēle episko spēļu spēlēšanai
Lieliski
Sen nebiju redzējis šo spēli, paldies par atmiņām 💖
Klasiska spēle, kas atsauc atmiņā! Lieliski! 😁
Jauka maza spēle atsauc atmiņā atmiņas
Godīgi sakot, ar Easy turpinājumiem vajadzētu būt piedodošākam. Pirmajiem 4 posmiem nevajadzētu maksāt par turpināšanu, pēc tam liks jums maksāt dimantus par pārējiem, ja zaudējat dzīvību.
Oho, es spēlēju spēli 5 minūtes, un man patīk arkādes efekti. Tā ir patiešām lieliska spēle, un man patīk tas, kā jūs uzspridzināt lidmašīnas un tankus kā Super Nintendo arkādes šāvēju. Nevar gaidīt turpmākos atjauninājumus.
STRIKERS 1945 2 classic Аркади pktz
😠
Man patīk tā darbības pakotne, un tā atskaņošanai mobilajā ierīcē nav nepieciešams daudz enerģijas no akumulatora. Lieliska spēle
Man tas patīk kopš bērnības! Liels tev paldies!
Es nezinu, kāpēc šajā spēlē ir grūti uzvarēt vienu posmu bez nāves, parastais posms ir kā ļoti grūts, jo lodes ātrums ir grūti to pārvarēt. Varbūt jums ir jālabo lodes ātrums ne tik ātri, pateicoties tam, ka tas izdevās, es vienkārši izmēģinu.
Spēlēta tikai vienu reizi...vēl nezinu...jāspēlē vairāk, lai precīzāks apskats
Ļaujiet man atpūsties bez stresa
Labāk
Laba spēle
Neapmierināts
slikti...tiešām...ja godīgi
pay pay pay wow, tu būtu varējis to izdarīt, lai mums, spēlētājam, nav jāmaksā par roku un kāju par turpinājumu. Japāņu slampa vislabākajā japāņu valodā
Lieliska spēle man patika
STRIKERS 1945 2 classic Arkade rgd
Šī spēle ir forša, taču spēlē STRIKERS 1945 varat atbloķēt visas lidmašīnas un nogalināt visus priekšniekus
Kā man pietrūkst veco arkādes dienu...tas bija lieliski...
Tik daudzi cilvēki izskatās patiesībā, es nezinu, kā vairoties, tāpēc, ja jūs neaizgājāt x nāciet pie manas mājas un blakus man, jo esmu valstī, ko sauc Fidži, tāpēc man ir vajadzīgs kāds, kam patīk palīdzēt, jo es to nedaru. zinu vairoties, piemēram, man vajag, piemēram, 5 cilvēkus, lai pievienotos maltītei. Es nezinu vēl vesels nezinu, tāpēc dodot šo piecu zvaigžņu spēli, es joprojām gribu reizināt, tāpēc dariet visiem, ja kāds zina, ka X, lūdzu Pastāstiet man šajā spēlē, ja zināt, kā šajā spēlē reizināt, dodamies
Mighty Party RPG fzoa
Ļoti jauka, ātra mīlestība pret raķešu un bumbu uguns aerosolu
Vienmēr lieliska kā 5 🌟, bet es lūdzu jūs par jaunu spēli ar nosaukumu Strikers 1945 Plus, šī spēle ir izlaista vietnē NeoGeo, ceru, ka pārbaudīsit vietnē YouTube!
laba spēle kopumā
Daudz jautrības! Šis ir pagātnes uzliesmojums ar lielisku vizuālo un skaņu. Daudz darbību un dažādu cīnītāju, no kuriem izvēlēties.
STRIKERS 1945 2 classic Arkada lejp
AAAHHHH šī ir mana bērnība!!!!! Man tas patīk, tas ir tik jautri!! Pagaidām nekādu problēmu vispār
Vecās spēles jaunā versija nav tik daudz, kā es domāju
lieliska vecās skolas šāvēja!
Man patīk spēle, kas ir laba laika slepkava..... Bet es nevaru paciest reklāmas, tāpēc esmu bloķējis visas reklāmas, jo reklāmas NAV atļautas manā ierīcē, ja vien es ar tām nenopelnu.
Labākā Mobirix spēle. Skaņa mums ir tik laba. Paldies par šo.
Tikai nemirkšķini 🤩
Lieliskas lietas!
Gandrīz ideāls. Saprātīgs izaicinājums, dažādas starta lidmašīnas nodrošina labu dažādību, un reklāmas nav nepatīkamas un sniedz atlīdzību. Spēlei ir arī diezgan labs vizuālais materiāls tās tipam, retro godināšana. Spēle kļūst diezgan intensīva, kad sākat "parasti" un augstāk, tāpēc turpiniet to! Rediģēt: atsauksmes atbildē ir mainīta valoda, tāpēc iepriekšējais komentārs daļēji nav piemērots.
Maz sludinājumu, labs shmup
Luv it lieliska spēle
Adrenalīns
Ātra spēle esi tam gatavs. Man pašam patīk spēle ļoti izaicinoša
Ļoti laba spēle Man ļoti patika spēle
Šis ir tas pats 1942. gadā, ko es mēdzu spēlēt ar saviem draugiem, kad mēs kopā pavadījām laiku. Tas atsauc atmiņā daudz labu atmiņu, priecīgs, ka to atradu