Post by rgonoladzocomp on Feb 16, 2022 15:58:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povečanje točk ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je ta igra, ki jo igram že kar nekaj ❤️ vendar je zame velika težava, imam svojih 100 gemov in se odjavim in se ponovno pridružim izgubil sem svojih 100 gemov, to je moja velika težava, prosim, pomagajte mi, da jo dobim nazaj, prosim
Za otročaje
Zanimiva vendar zakomplicirana igra. Zabavna, a zapletena igra.
Dragon City Mobile Simuliaciniai qot
Sama igra ni tako slaba. Ni vam treba igrati 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da bi se zabavali ali imeli najmočnejše zmaje. Kar mi ni všeč, so stalni oglasi. Naložim igro in pojavi se 10 oglasov. Igram igro in pojavi se več oglasov. Rad se usedem in uživam v igri, ne pa sedim in izstopam iz oglasov.
Več kot 2 leti nisem mogel dobiti nazaj svojega računa, še vedno imam svoj račun na bratovem telefonu, ne pa na trenutnem telefonu. Poskušam se povezati s Facebookom na svojem računu (telefon bratov), vendar piše, da je Fb že povezan z novim računom Dragon City, ki pa ni. Ustvaril sem nov račun na Facebooku samo zato, da bi ga ukinili. Enako se je zgodilo z google play. Resnično obožujem to igro, vendar sem zelo žalosten, da ne morem dobiti nazaj svojega računa.
Kul igrica 😩
Neverjetna igra! Res je kul, kjer lahko gojiš, se boriš in hranite zmaje. Mimogrede, predlagam, da v ugodnosti postavite možnost odstranitve. Hvala 👍
Čudoviti zmaji, prav neverjetni!
Obožujem zmaje, tako ljubki. 😊 Igra: Tako zabavna, pravkar prenesena, a 1😋 stvar pri tej igri ni prav všeč🙂 ta, da ko se borim proti drugim👌🏻 zmaji, so zmaji precej počasni😳, ko dajo moč...👀 Ampak še vedno dobra igra 😂
Geometry Dash SubZero Arkadne igre mdc
Ne morem se prijaviti v igro, vsakič, ko se ustavi pri 69 % v vrstici za nalaganje. Videla sem veliko istih komentarjev in povratnih informacij, ki pravijo 69% tudi za leti 2020 in 2021...... Ampak zdaj je 2022 in problem ni rešen...... Ali naše komentarje obvešča njihovo podjetje???
Je zelo butasta
kul
Ne gre je naložil!
Dragon City Mobile Simulation xbj
Prvi dan je bil odličen, toda kadarkoli sem poskušal igrati, potem ko se podatki ne naložijo v celoti, tako da ne vidite vsake slike in večina besedila je koda in ne besedilo, ki naj bi ga ustvarilo. Če je to mogoče popraviti, bi bila to odlična igra
Zelo kulska igrica morte si jo naložil
Ta igra mi je zelo všeč iz leta 2014, to igro igram na računalniku Facebook, potem pa sem izvedel, da obstaja tudi mobilni telefon Dragon city. zdaj, ja, igra mi je všeč, dizajn novih zmajev je dober, vendar me je reklama res moteča in ponudb je toliko, da morate večkrat klikniti "x", zato sem se naveličal te igre. Igra je tako čudovita in neverjetna, vendar so oglasi in ponudbe nadležni. Hvala samo moje mnenje.
Sramotno je tisto, kar opisujem v tej igri, da je veliko pojavnih oken in dodatkov za vstop v igro in brezplačni dragulji sploh ne delujejo, ker sem jih naredil večino in mi ne dajo krvavih draguljev in postaja res frustrirajoče in nadležno, ne prenesite te igre, razen če imate 3 ure, da kliknete x, potem ko se pridružite in plačate smešen znesek za nakup zmaja iz svojega denarja, ko ga lahko porabite za boljše igre
Dobra igra!
Obstaja dober razlog, da dam Dragon City recenzijo s tremi zvezdicami, saj je dovolj zabavno, da lahko nekatere dni igram eno uro, druge dni pa le pet minut.
Bedna
Sej je super ampak jeZZZAAANNNCCC
Odlična igra⭐🌟, vendar potrebujete več priložnosti, da bi vsakemu igralcu ponudili labirint, mizo ali dragulje. Igra mora biti cenejša. Prosim lastnika igre, da sprejme vse ocene igralcev in spremeni "DRAGON CITY", da bo igra bolj prijetna in osupljiva ✨ Tej izjemni igri sem dal vse zvezdice. Hvala vam.
V dogodku sem doživel napako, otok tekačev. Po teku sem dobil kolesa s 120 zatiči in že sem dobil skrinjo s 5.600 tiki, vendar se je igra zrušila in 120 točk je bilo na koncu razveljavljenih, zato sem zapravil 40 draguljev, da sem ponastavil nalogo, da bi opravil še en tek, da bi spet dobil skrinjo tiki.
To je dobra igra, vendar vam vadnica ne pove veliko, da jo morate odkriti, preden vam pove informacije, tudi jaz sem dobil največ draguljev v banki, mislil sem, da mi bo dovolila zahtevati brezplačno, vendar sem telefon dobesedno vrgel čez sobo, imel sem srečo Imel sem ovitek za telefon in zaščito za zaslon, prosim, nazaj na nakupe za pravi denar, poleg te eh dobra igra.
SOVRAŽIM, KO JE DRAGON CITY IGRA ZA PLAČI ZA ZMAGO!! UPAM, DA BO SOCIALPOINT TO JEMEL ZA RESEN KOMENTAR. ČEPRAV SI ŽELITE ZDRUŽITI DENAR S POGUMOM IGRALCA, DA BO KUPI VAŠ PAKET ZMAJKA, VENDAR BOSTE LOČILI MED NOVČANKOM IN PROG IGRALCEM. ČE SE TO NE ZGODI, MISLIM, DA BO OCENA TE IGRE PONOVNO ODPADLA
Nedvomno neverjetna igra, oboževal sem igre s socialnimi točkami, ko sem bil star približno 7 let in sem jih igral na Facebooku (ko so ti dovolili igrati polnopravne igre in ne mikro iger) in spomnim se še ene neverjetne igre, kjer je bolj vojaško, robot, ki temelji na tem, da se zdi kot igra rts, bi bil rad prenesen tudi na android, če bi svetovni kuhar dobil vrata, bi morala ta igra dobiti tudi vrata
Kljub reklamam res uživam v tej igri. Nadgradnja; Po 20. stopnji se po eni minuti igre prikaže pojavno okno oglasa, ne glede na to, kaj počnete v igri. In morate kupiti dragulje za enega določenega zmaja, da lahko nadaljujete z igranjem.
Dragon City Mobile Simuliaciniai vaz
Se kar uredu
Te igre nisem igral že leta in začel sem znova z njo zaradi moža. Začelo se je dobro in vse, potem pa sem začel vsakih 30 minut prejemati naključne oglase, v zadnjem času pa dolge oglase postavlja vse druge stvari, v katere se lotim, navade in vse. Moj mož ima telefon gs9 in ne prejema oglasov, razen ko gre v Dragon TV po brezplačne predmete. Zato me zanima, ali telefoni po galaxy s9 dobijo oglase ne glede na vse? Ali pa je samo moj?
Dragon City Mobile Simulator yspm
Všeč mi je zaradi vseh dogodkov in zmajev, dobil sem celo novega junaškega Zmaja. Ampak, nove naloge, res, če so možne brez porabe draguljev. Mogoče, če bi lahko podaljšal čas za junaške naloge, bi dal 5 zvezdic? Vprašaj? Edit: Spustil sem jo s 4 na 3 zvezdice, ker moja igra vedno veliko zaostaja vsakič, ko jo zjutraj odprem. Morda zaradi koledarskih nagrad, zato jih popravite, če lahko. Hvala še enkrat.
NEJČMIHORIČ
Ta igra je neverjetna in če uporabite Karl's Link, dobite veliko zlata, hrane in 4 zmaje, od katerih je eden legendarni zmaj, zato si oglejte njegove videoposnetke za povezavo
Imam težave z oglasi Dragon Tv. V zadnjem času lahko samo predvajam oglase, potem ko sčasoma zahtevam nagrade. Zdaj pa lahko dobim eno nagrado na oglas šele, ko ga odprem. In moral sem to narediti nadurno in znova odpreti, da bi prejel nagrade vsak 1 oglas znova in znova... Prosim, popravite. Tq
zelo kul aplikacija ljubi itk ok, ta igra je super brez oglasov zelo kul igra za zbiratelje.... zberi svoje zmaje in poimenuj ju dva zabavaj se!😃🤗🤗
Všeč mi je igra, vendar traja večno za vzrejo in valjenje, a da jo pospešiš, potrebuješ dragulje in dobiš 100 gemov za prijavo v obrazec, vendar mi ni dala 100 gemov.
Oglasi, oglasi, oglasi ... Vsak korak ali včasih pol koraka oglas. Celo lažne sledi. Oglejte si, kako ti oglasi dobijo 1000 draguljev. 15 zahtevajte ali zahtevajte in si oglejte naslednje pozneje. In vsaka izbira je privedla do 4 videoposnetkov. 5 draguljev