Post by willirusttighca on Feb 17, 2022 19:43:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dėlionė ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dėlionė IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite all ▞▞▞
▞▞▞ Dėlionė 2022 version ▞▞▞
Puzzle igra Strateške igre ffi
Žaidimas yra gražus, tačiau jame yra per daug skelbimų, kurie erzina
Anksčiau buvo puiku.. Žaisčiau valandų valandas. Dabar aš galiu gauti 1/4 savo aukščiausio balo. Be to, jie leisdavo tęsti pažiūrėjus trumpą reklamą. Dėl to aš nenoriu žaisti ir erzina, nes net negaliu priartėti prie savo rekordo.
Prastas atsitiktinių blokų generatorius. Kartais jis nupiešia 3 vienodus blokus
Tai puikus žaidimas, kurį galima žaisti savarankiškai, tačiau jį labai sunku atsisakyti. Jūs tiesiog norite gauti didesnį rezultatą kiekviename žaidime. Rekomenduočiau bet kam. Puiki pramoga ☆☆☆
Man patinka žaidimas Super Game
Linksmas žaidimas. Yra du dalykai, kuriuos norėčiau apsvarstyti kaip galimybes. Pirmasis būtų atšaukimas dabartiniame trijų dalių rėmelyje, kad būtų išvengta atvejų, kai telefonas susitrenkia ir blokas netyčia nukrenta. Antrasis būtų blokų pasukimo variantas. Taip pat būtų malonu pamatyti kitą statistiką, be taškų. Tęskite gerą darbą gražus tobulėjimo darbas.
Man patinka šis žaidimas. Tai taip atpalaiduoja. Man patinka tai, kad gabalai nekrenta ir jūs turite laiko pagalvoti apie daugybę galimybių.
Žaidimas yra geras, bet skelbimai tikrai erzina. Viena reklama trunka net 60 sekundžių.
nėra labai geras. buvo žemiau lūkesčių.
Tai padeda man išlaikyti smegenis ir atsikratyti kasdieninio streso! Ačiū, tai man padeda! Kaip nuostabu!
pakankamai paprasta žaisti žiūrint CW televizijos laidą.
po žaidimo atnaujinimo nebegalite tęsti to paties žaidimo, visada turite pradėti nuo pradžių
Sunku
Puikus ir lengvas žaidimas... bet įdomu gauti vis daugiau taškų.
Ar žinote, kad „Word Scramble“ žaidimas, kuriame reklamuojate, yra afera? Tai leidžia išgryninti pinigus už 100 USD, bet nustoja veikti už 95 USD. Tokia gėda. Jūsų žaidimas atrodė įdomus, bet kadangi reklamuojate su aferistu, nesate tikri, ar jūsų žaidimas yra toks pat. Kaltė dėl asociacijos? 🤔
nesiskiria galvosūkiuose. .. jokių pakeitimų ir nebėra formų galvosūkiuose, todėl pašalinau
Smagu žaisti, kol nepradeda tyčia duoti tų pačių kūrinių, kurių negalite naudoti vėl ir vėl.
geras smagumas, gana priklausomas, per daug priedų
Per daug skelbimų, bus pašalinta, jei tai tęsis.
Tai sunku
Linksmas žaidimas. Daugeliui reklamų
didelis laiko gaišimas, tik daug skelbimų.
Geras sumanymas, bet prastas vykdymas. 3x3 blokų įtraukimas būtų gerai, jei pateiktumėte mums tam tikrą apžvalgą, kas bus toliau, kad išsiaiškintumėte strategiją. Tai yra visiškai atsitiktinė ir jokie įgūdžiai nepadės, jei šalia pasirodys netinkami kūriniai. Deja, galimybė sukurti malonų galvosūkį.
kaip šis žaidimas nori žaisti daugiau
Gerai
Neblogas žaidimas, bet skelbimai po kiekvieno žaidimo yra labiausiai varginantys, todėl tikriausiai galiausiai ištrinsiu žaidimą
Radau Salę
Prašome pranešti žaidėjams, kur jie gali sužinoti šio žaidimo taisykles ir strategiją
Rompecabezas Estrategia epvi
Geriausias laiko praleidimo žaidimas... Jei žaidžiate šį žaidimą greitai... Tada pagerinsite savo smegenų veiklą
Žaisdamas Woody man padėjo žaisti šį žaidimą ir man jis patinka, nes turi žinoti, kur įdėti kitą kūrinį, ir jis tave išjudina.
Bandžiau atsisiųsti šį žaidimą prieš miegą, bet jis neatsisiunčiamas
Anksčiau man patiko šis žaidimas, bet dabar, užuot pamažu didinantis sudėtingumo lygį, jis tiesiog nuveda jus į gilų galą. Anksčiau surinkau daugiau nei 7 000 taškų, bet dabar žaidimas beveik visada baigiasi anksčiau nei pasiekiate 1 tūkst. Pasidaro nuobodu, kai kiekvieną kartą neturi galimybės iš pat pradžių.
per daug skelbimų
man tai patinka
Ką tik atsisiunčiau. Tai nėra taip, kaip aš tai atsimenu. Yra kažkas kitokio, bet negaliu pasakyti, kas tai yra. Žaissiu toliau ir žiūrėsiu, ar bus geriau.
Labai geras... Protą gaivinantis žaidimas....
Manau, kad tai yra geras žaidimas vaikams mokytis geometrijos ir mokytis sratagy
Geras dėlionės žaidimas! Kartais priverčia susimąstyti.
nėra labai geros galimybės ilgai laikytis šio žaidimo toje pačioje kategorijoje, 3 žvaigždutės už pastangas būti funkcionaliam be jokių vadinamųjų klaidų
Man patinka žaidimas, bet daug skelbimų
Man patinka šis žaidimas, nes jis yra įdomus ir kiekvienas mano gautas dėlionės žaidimas neveikia, bet šis veikia, tai toks šaunus...
viskas gerai, bet tai neduoda pakankamai laiko surinkti visus blokus, kol žaidimas sustabdomas, ir tai suteikia jums tik dar vieną kartą, kol pralaimėjote žaidimą su mažesniu rezultatu nei prieš tai, kai žaidžiau geresnius žaidimus nei tai, negaiškite savo laiko
Jis vis sustoja ir išsijungia
Comics Bob 퍼즐 hae
Logická hra Strategické hbdt