Post by spirisoverin on Feb 20, 2022 12:33:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Hra byla opravdu zábavná, až do mapy 3/3. Utratil jsem své drahokamy ve hře za vylepšení věží, ale na mapě 3/3 mohu maximálně postavit 2 věže - ale nepřítel je tak mocný až rychlý, že po čtyřech dnech zkoušení různých strategií nejsem schopen vyhrát, POKUD nekoupím ve hře Gems. Obvykle mi nevadí nakupovat tu a tam, ale mám pocit, že musím koupit, abych mohl pokračovat.
Těžké ale boží
Není možné procházet úrovněmi s dovednostmi do druhé poloviny hry. Chcete-li postupovat, musíte provést nadměrné nákupy.
Je to poměrně těžké, ale dobře
Ok hra
Pěkná hra =)
Dobrá hra na zkrácení času. Výplata drahokamů za opakované hraní je nízká, takže musíte neustále opakovat úrovně, které již vyhrávají, abyste mohli upgradovat položky
Nejlepší TD co jsem kdy hrál
Neuvěřitelně frustrující. Toto je podvod. Než narazíte na grindovou zeď, dostanete tři fáze. Nejlepší na tom je, že hra bude podvádět. Použil jsem stejné rozvržení, které mi přineslo tři hvězdičky, ale prohrál jsem, protože zlaté mince neklesnou. Budete trávit dny drcení stejných úrovní pro drahokamy a zlaté mince, abyste je mohli upgradovat, abyste se mohli dostat do další fáze a mlít celý týden. Vylepšení stojí 50+ drahokamů a dostanete 5 nebo 6 za dokončenou úroveň. Ztratit a nezískat nic. Nejhorší koncept TD.
Pro TD to není nic nového. Grafika vypadá trochu ze staré školy. Dává mi to pixilované vibrace.
Tuto hru jsem jednou dokončil, miluji ji a opravdu se mi líbí, že to není nekonečná hra. Moc doufám v druhý díl. Máte humor a hra má příjemnou SF atmosféru. Vylepšení věží je také úžasné.
3 hvězdičky jen proto, že máte 4 životy a musíte čekat, až se dobijí, abyste hru vůbec mohli hrát. Zbavte se této funkce a hra bude dobrá.
Směšná odměna za herní zážitek. Změnili mapy z dřívějších verzí, aby vás přinutili nakupovat, abyste prošli úrovněmi. Přes vrchol klaunské show. Ani se neobtěžujte si to stáhnout.
Skvělá hra, ale za hraní přes vyšší úrovně se obvykle platí.
Toto je ve skutečnosti velmi zábavná hra bez reklam a rozumnou hratelností, pokud nechcete utrácet skutečné peníze. Pokud se rozhodnete pro podporu vývojářů, odměny nejsou převratné. Grafika je jasná, aniž by byla krvavá, a „příběh“ je roztomilý, absurdní.
Zatím to vypadá fajn, uvidíme jak to půjde s postupem do dalších levelů...
prostě příliš těžké. hrát pouze za 2. pouze na 2. stupni a davy jsou tak buff, ale vaše věž je meh 🤣.
Dobrá obrana věže. Dostanete se do bodu, kdy stále znovu a znovu makáte na stejné úrovni, jen abyste postoupili, nebo zaplatili peníze za hru, která za to opravdu nestojí.
Líbí se mi to... Mám vibrace "Savage Moon". Defo by nabídlo 5 hvězdiček, ale nedochází k ukládání do cloudu, takže nemůžu hrát na tabletu a pokračovat tam, kde jsem na telefonu přestal. Závislý!
Pohoda.
Zábavná Tower Defense hra, žádné reklamy, které si pamatuji. Dobrá grafika pro tower defense hru... Co víc si přát
Tato hra je nejhorší!!! Nula hvězd! Neztrácejte čas. Jakmile se dostanete na 3. úroveň, je téměř nemožné dostat se dál. 3 dny přehrávání všeho a získání všech možných aktualizací, nic dobrého.
Aktualizace; Stále slušná hra, ale nemůžete používat strategii, která by vyžadovala, aby tato hra nebyla zcela závislá na nevyváženém náhodném systému. Hrál jsem stejnou úroveň 27krát a to, zda můžete získat 3 hvězdičky nebo ne, závisí na tom, kdy vám dají miny a kolik, a to je spíše vlna 12 nebo málo (takže prohrajete bez ohledu na to, co uděláte do) pak zamávejte 1-4. Dokud to nebude opraveno, budete mít fakticky šanci na postup, zejména s ohledem na požadavky na grind. Je to sračka peněz.
Pro mě je to jako puzzle s pistolí s časovým rámcem, než přijdou výlety na přepadení vaší základny. Líbí se mi to. Velmi návykové prostě nebude další upgrade po celou dobu zvyklý na mac vaše věžičky potřebuje více map tho.
Záznamy z klubovny Podcast Player - Audiobooks for download
Ancient Planet Kule Savunması Offline Strateji Oyunları cbim
Klady: Dobrá grafika, vtipné dialogy, celkově zábavné úrovně a náročné. Nevýhody: Docela otravné drtit krystaly, protože přehrání úrovně vám dává pouze 3-5 najednou. Žádná synchronizace účtu Google Play pro ukládání dat. Tenhle to pro mě zabije. Pokud se telefon ztratí nebo rozbije, všechno to broušení by bylo zbytečné.
Celkově je to dobrá hra. Ale hodnocení 2 hvězdičkami je za celkové nastavení hry. Zbytečně to ztížili, takže byste utráceli peníze za upgrady... Technicky se nejedná o hru zdarma. Chcete-li jít dál, musíte určitě utratit peníze.
Úžasná grafika dobrá nálada, spousta potenciálu, moje svině... upgrady jsou nákladné a nevyhraje se dost drahokamů, abychom drželi krok. Buď se musí zvýšit množství vydělaných drahokamů, nebo musí klesnout cena upgradu, aby bylo hratelnější, aniž byste museli drahokamy „kupovat“.
Nemá cenu hrát za prvních 7-8 fází, pokud neutratíte skutečné peníze. Měřítko obtížnosti je zkreslené, aby bylo zajištěno, že si něco koupíte.
Je to skvělé, ale zdá se, že čím dále se dostanete, nakonec budete muset zaplatit, abyste vyhráli smh, to je jediná nevýhoda, kromě toho, že to miluji
Zabavné
Super oddechové pohodové a ne úplně snadné. Zabere to pár dní hraní.
Hra je velmi dobrá a má velký potenciál, grafika by měla být vyšší, ovládání je trochu problém a vše ostatní je v pořádku.
Jo dobrý. A hlavně bez reklam..
Libi se mi
Ancient Planet Tower Defense Offline रणनीति vwzh
Je to skvělá hra, ale příliš ctižádostivá na to, aby zaplatila, aby se posunula dál. Výdělky ve hře jsou příliš malé na to, aby to bylo zajímavé! Dovednosti a strategie se nepočítají...pouze hotovost! Smutné, bylo by dobré hrát!
Na chvíli dobře zabaví.
Kvalitní hra, ale pro postup vyžaduje ve hře nákupy.
Ancient Planet Tower Defense Offline Стратегије xffr
Toto je zábavná hra bez vyskakovacích oken! Je to náročné, takže budete pravděpodobně muset utratit peníze, abyste to dokončili. Hra je však dostatečně zábavná na to, aby vás vtáhla a skutečně pro vás vytvořila tuto hodnotu, místo aby vás spamovala vyskakovacími okny. Bravo vývojářům, takhle se to má dělat!
Příliš těžké po středním běhu, příliš drahé, pokud jde o získání několika vylepšení, abyste mohli porazit další úrovně.
Nejlepší td
Hra je zprvu zábavná a poté velmi obtížná hned po poslední hře třetí mapy. Přinutí hráče platit a odemykat další funkce. Není vpohodě.
Do map2 je vše v pořádku, ale poté máte 2 možnosti. 1zakoupit drahokamy nebo vymazat postup a začít znovu a znovu, protože po vymazání postupu své drahokamy neztratíte
Další společnost, která zničila dobrý herní design naprosto směšným nárůstem obtížnosti. Odinstalováno.
Je tam chyba. S obřím robotem.Stále se vrací k životu, i když jste již zabili všechny nepřátele. I když ho zabijete dvakrát, vrátí se znovu a nebude mít žádné příšery. Mohla to být dobrá hra. Už jsem to dokončil s jednou hvězdičkou. Ale udělat z toho 3 hvězdičky je nemožné, protože jakmile jste tuto úroveň dokončili. už to nikdy nebude možné, dokud chyba nepřeskočí. Jiné úrovně jsou téměř nemožné. Tohle je zbytečná hra.
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense ... Ancient Planet Tower Defense Offline · IP Dmitri Isaenkov ... Art of War 3:PvP RTS strategie.
Brick Breaker : Space Outlaw Trò chơi điện tử fyne