Post by tilognaposu on Feb 23, 2022 1:34:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāpj daudzus dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Lieliski, man ir jauns tālrunis, piemēram, manam draugam, man vairs nav garlaicīgi, man tas patīk, tāpēc jums vajadzētu spēlēt šo spēli katru dienu, izmēģiniet to tagad jautri, lieliski, forši jebkurā veidā, kā tas ir jautri ... ar ko kādreiz to izmēģināt
Šīs spēles ir labas, bet spēlē ir tik daudz papildinājumu, vienkārši kad jūs sakratat, vienu dienu es spēlēju šo, bet nākamajā dienā man ir piecnieks 🤒 tāpēc esmu izdzēsis šo spēli, tāpēc nelejupielādējiet šo spēli. Paldies 🙋
Tas ir patiešām mīlīgs ( ͡° ͜ʖ ͡°)... Labi, bet tiešām, tas ir pilns ar reklāmām, interfeiss ir dīvains, un spēle ir laba tikai tad, ja tu kādam vai sev nodara pāri. Tajā ir kļūdas, piemēram, ja es gatavoju pavisam citu sulu, nekā klients pasūtīja, klientam tā joprojām patīk ¯\_ಠ_ಠ_/¯... šī spēle ir paredzēta zombiju mazuļiem ar necilvēcīgu toleranci pret reklāmām.
Diezgan labs spēlei, tā ir, spēlētu vairāk, taču tā ir ļoti vienkārša un patīkama.
Blend It 3D 休閒 zgr
Man ļoti patīk šī spēle, un man nav nekādu problēmu 😊👌 tā ir laba spēle, izmēģiniet to prieka pēc 😀
Spēle ir patiešām laba, bet vienīgā problēma ir tā, ka grūtības līmenis paliek nemainīgs. Tik lēni tas kļūst garlaicīgi, un tāpēc es to atinstalēšu. Pievienojiet interesantus līmeņus, un es pārskatīšu spēli.
Šī spēle ir laba, bet viss ir vienāds, tāpēc šī spēle nav jautra
Laba spēle, pārāk daudz reklāmu
Man tas patīk, bet pārāk daudz pievienoju, es saņemu papildinājumus par papildu lietām, bet reklāma pēc reklāmas pēc tam, kad viss sajaucas, jūs zināt? Varbūt vislabāk ir izslēgt wifi
Ramboat - Offline-Spiel Arcade zjs
Godīgi sakot, es neesmu spēlējis spēli, šķiet, ka tā ir patīkama... tā ir tikai reklāma no jūsu spēles.. ir satraucoša... it kā patiešām satraucoša... Es domāju, kāpēc jūs liktu roku noslīpēt.... tas ir vienkārši pretīgi....
Lieliska spēle, bet pārāk daudz reklāmu
Lietotnes pakalpojumā Google Play
Blend It 3D Casual ydeb
Logitech MK850 Performance, 733/135g, 920 ...
Forša spēle man patīk blenderēt
Man patīk spēle un arī super spēle, bet problēma ir tā, ka ir pārāk daudz reklāmu.
Ja jūs dodaties tālu, jūs nogriežat personas roku, es nejauši sagriežu personu roku, man bija tā, ka man patīk šī spēle, es domāju, ka es atgriezīšos līmenī, bet man vienkārši bija jārestartē šī spēle ir kaut kas, es tikko sāku, ja tev nepatīk, ka tu vienkārši nīdējs atkāpies no nīdējiem un nīdējiem nekad neuzvar labi cilvēki uzvar pasaki visiem, ko tu domā par šo spēli, lai tev veicas šajā spēlē, jo tik jautri nīdēji to nevērtē, jo tu to ienīsti😌
Tas ir jautri, bet ir PĀRĀK DAUDZ reklāmu; kad es pabeidzu vienu sajaukšanu, man tiek parādīta reklāma. Tas ir kaitinoši, kad jūs to atņemsit, jūs iegūsit laimīgu 5 zvaigžņu klientu!
11:14 · Facebook for Android ·. blend of different traditions. ... For normal plans and drawings @19/sqfeet only exterior 3d included and 2 free of cost
Use blend modes to combine clips | Adobe Premiere Pro ...
Man nepatīk reklāmas, piemēram, ak, kā tiek iegūta melnā roka, kaut kas, ko jums ir pārāk jāspēlē, lai iegūtu, un jums ir jāpaskatās uz reklāmu, piemēram, kāpēc? Tādas 3 zvaigznes nav pareizi.
Jautri, bet garlaicīgi
Reklāmas reklāmas reklāmas es piešķiru tai divas zvaigznes zvaigzne numur viens tas nozīmē REKLĀMAS atar numurs zvaigzne numur divi spēle ir jautra, bet ADS
Spēlējiet Blend It 3D tiešsaistē bez maksas vietnē LittleGames. Blend It 3D var spēlēt pārlūkprogrammā un mobilajā ierīcē bez maksas.
Pārāk daudz reklāmu. Pat nevar izbaudīt spēli
Tas neļāva man pilnībā iesaistīties spēlē, tāpēc es neko nesaņēmu, ja tas notika ar jums, sakiet man, protams, ka jums jāpaziņo lietotnei, ka tā vienkārši neļaus man pievienoties, tāpēc es nezinu, vai tā ir laba spēle vai nē, ja tas notika ar jums, lūdzu, pastāstiet lietotnei, lai viņi to varētu novērst, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, protams, mans tālrunis ir ļoti vecs, bet jūs, spēles veidotājs, viņam, iespējams, vajadzētu to labot
Īpaši vardarbīgas un grafiskas reklāmas. Tas ir smieklīgi! Mana 8 gadīgā mazā māsa mēģina spēlēt jauku saldējuma spēli, kad pēkšņi viņa saņem sludinājumu, ka puisim blenderī nogriež roku! Viņa no tā kļūst satriekta, un es arī to darītu! Tas ir absolūti nepiemēroti un šausminoši. Man ir kauns par šo uzņēmumu par šādu reklāmu veidošanu, kas var radīt rētas bērniem.
Tas ir labi, bet reklāmu ir pārāk daudz
Tajā ir daudz reklāmu katru reizi, mainot līmeni, tiek parādītas reklāmas, un, pats galvenais, es atradu šo lietotni no reklāmas, ko saņemu citā lietotnē, un tas bija šausmīgi, ļoti slikti maziem bērniem un pretīgi🤢😠
Blend It 3D Alkalmi sgl
Tik labas spēles
Es mīlu spēli, bet es ienīstu reklāmas, kas mani tracina, es tikai vēlos izklaidēties spēlējot spēli
BLEND IT 3D – Please welcome the brand new game from Estoty. ... Pēc autora sacītā, gaidāms smilšukastes tipa mīklu 3D platformeris.
Hansapost lv 01 2015 by Hansapost OY - Issuu
Oho, jauka spēle, kuru es vienmēr spēlēju, tā ir jauka.
Tā ir lieliska garlaicības pārvarēšana, tā pilnībā pārvarēs šo garlaicību, tā ir lieliska spēle, izmēģiniet to, jums varētu patikt, jo mana vecmāmiņa mēdza teikt, ka viss, ko varat darīt, ir mēģināt
Reklāmas uz reklāmām. Ceļš daudziem. Ja vēlaties spēlētājus, tad izgaismojiet reklāmas. Man patiktu spēle bez viņiem.