Post by tilognaposu on Feb 23, 2022 1:59:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Dobra gra, chociaż po pewnym czasie robi się powtarzalna, ale to, co wzmacnia to wrażenie, to reklamy. Są zbyt nachalni. W rezultacie dezinstalacja jest najlepszą opcją.
Jestem uzależniony od gry, ale musi być potwierdzenie, zanim wydasz monety na cofnięcie... Myślałem, że to za darmo i straciłem wszystkie moje.... Nagromadzone ładunki Jestem na poziomie 479
Dobra gra, nigdy się nie nudzisz.
Sztos
To bezmyślna gra polegająca na strzelaniu z mylącymi elementami interfejsu użytkownika. Jakbym miał miernik "życia", ale nie mam pojęcia, do czego służy w grze. Są też wyzwania do „zrobienia liczby x”, ale nie ma licznika, który powie ci, gdzie jesteś w toku, tylko niejasny pasek.
Całkiem nieźle, ale monety są bezużyteczne, ponieważ musisz wydać prawdziwe pieniądze, aby użyć ich do czegokolwiek. Więc to jest do bani.
Najgorsza gra w okolicy. Grałem ponad 100 poziomów. Gdy osiągniesz wystarczająco wysoki poziom, gdy oddasz ważny strzał, stracisz kontrolę nad celowaniem. Gwarancja za każdym razem. Jeśli potrafisz celować, spudłujesz dwoma lub trzema piłkami. Dlaczego ktoś nie może stworzyć uczciwej gry. Po prostu przepraszam, że musiałem dać mu jedną gwiazdkę.
Kung Fu Z อาร์เคด ywkc
Bubble Shooter Casual mzu
Dobra gra na marnowanie czasu! Powiedziałbym, że ma zbyt wiele dodatków, ale warto tracić czas
Zabawa tylko z kilku poziomów, na których grałem, ale miałem o dwie reklamy więcej niż poziomy, na których grałem. Odinstalowuję.
To dobra gra na czas. Gdy poziomy stają się wyższe lub osiągasz około 25 poziom, wygrana jest w większości niemożliwa, aby wygrać. Ma wspaniałą wizję, co czyni ją wyjątkową niż oryginalna strzelanka do baniek. Sugerowałbym wszystkim, którzy czytają tę recenzję, aby pobrali i przynajmniej wypróbowali tę grę. 👍👍.
Bardzo fajna. Gra
świetnie grająca relaksująca
Świetna gra. Grafika jest urocza jak cholera. Kocham dziewczynę - jest urocza iw pełni ubrana, co jest orzeźwiające! Reklamy są tolerowane. Gra jest fajna i wymagająca, ale nie jest zbyt trudna
Gra nie jest pozbawiona wyzwań, ale nie jest tak zabawna, jak myślą twórcy. Mieli jedną mini-grę, która nagradzała cię dalszą grą bez wydawania pieniędzy... mieli... teraz wszystkie mini gry działają jak kupony, oferując ci rabaty w wysokości $. Dobre za darmo, nie warte inwestowania
Niegrzeczna reklama wszystko niszczy.
Irytujący. Efekty zręcznościowe
Najlepsza darmowa gra kulki
Шарики Игры Без Интернета Priložnostne qgu
Jedna z najlepszych gier w strzelanie do baniek, w które grałem. Zdobyłem poziom 114 nie trwał długo, ale to jest poziom, który musiał wykorzystać wszystkie twoje moce, a oni chcą, abyś kupował rzeczy i wydawał pieniądze, wtedy odinstaluję, ale to zależy od ciebie, czy chcesz dać mu pieniądze za nic. nie ma dla mnie sensu, chociaż wciąż wiele gier jest dostępnych za darmo, po co wydawać pieniądze, po prostu instaluję twój wybór!!
Zamyka się na poziomie 22 z reklamą, aby pobrać Bubble Shooter. Może mój stary telefon. Odinstalowany. Dev - Dzięki za aktualizację, zainstaluję ponownie w późniejszym terminie.
gra w pizdę
są reklamy, ale można je odtworzyć
Droga droga do wielu reklam. Wtedy nie da się przejść określonego poziomu bez pomocy. Za co płacisz do tego czasu. I to nie jest gra. Lubię łamigłówki, więc zainteresowałem się przez chwilę.
bardzo fajna gra
Reklama po każdym meczu, ok. Ale zbyt wiele innych wypełniaczy, animacji, mini gier itp. Chciałbym po prostu zagrać
Jest gites super
Uwielbiam prostotę Gry i łatwość sterowania. Chciałbym tylko, abyś mógł kręcić i zbierać dodatkowe monety bez reklam, zwłaszcza gdy już zapłaciłeś za usunięcie reklam. Poza tym uwielbiam to, w co grałem do tej pory! Dzięki! 😊👍❤️.
Więcej reklama niż grania
Nie możesz zebrać więcej niż 1000 monet na raz, bez względu na to, ile grasz, i codziennie resetują się do zera. Ikony zakupu aplikacji zakrywają mapę, co utrudnia wybór poziomu. Niektóre poziomy są również zaprojektowane tak, aby zmusić Cię do dokonania zakupów lub uzyskać kiepski wynik. Prawdopodobnie sprzedaliby więcej monet, gdyby na początku pozwolili ci zgromadzić wartą wydawania kwotę. Gramatyka i pisownia w grze jest również bardzo słaba.
Są tu dwie gry w jednej, pierwsza to prosty, ale dobrze zrobiony bubble popper z grafiką, która wydaje się być skierowana do 7-latka. Drugą grą jest sprawdzenie, jak szybko możesz znaleźć przycisk wyciszenia, aby wyciszyć irytująco głośne reklamy.
Ma dobrą grafikę i przyjemnie się gra. Ale pod koniec dni to tylko kolejna gra w strzelanie do baniek.
Kiedy bedą nowe poziomy od 1135?
Kości nie są losowe. Jak uzyskać 1 - 3 na cały dzień? Również to koło fortuny nie jest przypadkowe. Zabiera zabawę z gry.
To jest zredagowana wersja mojego poprzedniego komentarza. Sama gra jest dobra, ale po osiągnięciu mniej więcej 28 poziomu na górze mapy pozostała tylko jedna piłka i bez względu na wszystko, pozostało mi około 14 do 18 piłek i wiele razy z rzędu po prostu nie dałoby mi to kolory, których potrzebowałem, aby wyczyścić mapę, gdy w tym momencie pozostała tylko jedna kulka, byłem jak nie i usunąłem grę. Nie wiem, dlaczego Google usunął mój oryginalny komentarz, ponieważ powiedziałem tylko: „Nie, po prostu nie”. Po prostu czułem się oszukany, to wszystko.
Zablokowałem mój telefon. Musiałem go ponownie uruchomić, aby wszystko działało. Naciśnij przycisk uruchamiania. Ekran robi się czarny. Trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk wyłączania/włączania telefonu, aż telefon uruchomi się ponownie. Próbowałem trzy razy.
Dobra Zła I to jest tak opóźnione Ale ta gra Dobra
Uwielbiam tę grę, jest trudna i przyjemna, ale reklamy związane z przebudową projektu przejmują chęć do grania. Jest ich po prostu zbyt wiele, zbyt często i są one poważnie obraźliwe dla kobiet jako całości. Muszę szybko zamykać oczy po każdym poziomie, żeby tolerować grę. Usuń tę konkretną reklamę. Dziękuję Ci.
Tak bardzo kocham tę grę, ale jedna rzecz wciąż wyskakuje po każdym poziomie, daję tej grze cztery, poza tym jestem córką michelles
Czy istnieje nie więcej niż 205 poziomów? Jeśli tak, to jest do bani!! Cieszyłem się grą, dopóki nie zobaczyłem, że nie ma więcej poziomów. Bardzo rozczarowujący!!
O naprawdę podobała się ta gra i chciałem dalej grać. Jednak zbyt szybko stało się to zbyt drogie. Musiałem przestać grać, bo mnie na to nie stać.
OK, zacząłem od nowa, ponieważ nadal nie mogłem przekroczyć pewnego poziomu, ale teraz każda reklama... i to znaczy KAŻDA reklama była o TYM SAMYM RZECZY przez ponad 2 tygodnie. Chociaż jestem pewien, że to dobry produkt, za każdym razem, gdy widzę, myślę tylko o trzech dorkach i dachu i mam nadzieję, że szybko się to skończy. Ale to jest definicja szaleństwa: robienie tego samego w kółko i oczekiwanie na inne rezultaty. Wiem, że potrzebujesz sponsorów, ale Geeeezuz!!! Zmień to raz na jakiś czas.
Przyzwoita gra, ale zmusza cię do wydawania prawdziwych pieniędzy na postęp, nawet po zapłaceniu za usunięcie reklam
Powinno to zostać zmienione na WATCH ADDS TO PLAY! Typowe cholerne google, które zmuszają do dodania ci, które nie mają NIC wspólnego z osobistymi preferencjami. Sama gra jest łatwa, chyba że nie spojrzysz na górną część ekranu dla każdego poziomu, wtedy będzie to trudne!
Cos sie stala ,szczesliwe kolekcje razem za kazdym razem razem sie na 200 monetach,innych narodów nie gromadz
Шарики Игры Без Интернета Alkalmi zky
licencjat Nawet nie ten sam, który pobrałem.
fajna gra można się pobawić wciąga
Zabawa póki trwała. Dokładność maleje wraz ze wzrostem poziomów. Powodzenia w przejściu poziomu 114.
Aby jest próbą rekreacji..